dissabte, 19 de desembre del 2015

LA MÚSICA COMPARTIDA ÉS MILLOR

Amb els nous amics que hem fet de l'escola Illes Columbretes estem participant en un Projecte d'Intercanvi musical. En cada trobada hi haurà una experiència musical diferent. Hem anat de visita a la seua escola i ens han sorprés amb un taller de Percussió.

Quan han vingut a la nostra escola els hem sorprès amb dansa.
         

diumenge, 13 de desembre del 2015

DIA DELS DRETS HUMANS

El passat dia 10 es va celebrar el dia dels drets humans a la Llotja del Cànem, es va presentar la postal editada pel Grup Local de Castelló d'Amnistia Internacional, amb el dibuix guanyador del concurs Regala el teu dibuix, del nostre alumne Andrés Más Garcés i el poema de la guanyadora del concurs Regala els teus versos, la periodista Susanna Lliberós.


Compartim tot seguit un vídeo que Amnistía Internacional presenta a l'exposició No penso callar, a la Fundació Antoni Tàpies .
El Dret a la llibertat d'expressió es recull a l'article 19 de la Declaració Universal dels Drets Humans "Tot individu té dret a la llibertat d'opinió i d'expressió".
A un grup de nens de l'escola dels Encants (Barcelona) se'ls diu que han de fer un dibuix molt xulo. Al cap d'uns minuts un home encorbatat i amb maletí els diu: "M'encanta el teu dibuix, però aquest color no és pot utilitzar..." (El País Cat. 11/12/2015)