diumenge, 8 de novembre de 2015

REGALA EL TEU DIBUIX!

Amb aquest lema ha convocat el grup local de Castelló d'Amnistia Internacional, un concurs de dibuix amb tècnica lliure sobre Els Drets Humans.
El nostre cicle ha participat i el guanyador del primer cicle de  la província de Castelló ha sigut el nostre alumne de segon Andrés Mas Garcés. La doble sorpresa ha estat a l'hora de recollir el premi, el dibuix també ha sigut guanyador per publicar la targeta postal, que edita Amnistia Internacional per a poder ser dirigida a alguna persona del món que haja sofert violacions dels drets humans i que serà presentada el dia deu de desembre a la llotja del Cànem.
Tots els dibuixos, i molts són de la nostra escola,  estan exposats fins al dia 20 de novembre, a la sala d'exposicions de la Fundació Cajamar al carrer Enmig 49, de dilluns a divendres, de 19 a 20'30 h. El premi ha consistit en un lot de material de dibuix, per al guanyador i material didàctic per al centre. Enhorabona a Andrés i a tots els participants.

 
I gràcies també a Amnistia Internacional, a eixes persones que treballen per a altres persones i ajuden a defensar els drets humans, perquè s'acabe el que li passa al xiquet del dibuix guanyador, que plora perquè no té casa ni amics.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada