dijous, 31 de març de 2016

LLEGIM I ESCRIVIM EN PARELLA

La comprensió lectora és una competència importantíssima per a l'èxit escolar i per a l'aprenentatge al llarg de la vida. Però aprendre a llegir i comprendre textos és complex i requereix un ensenyament sistematitzat. A més, entre les persones -i també els vostres fills i filles- hi ha grans diferències en el nivell assolit. Alguns llegeixen i comprenen molt bé, altres no tant. També en aquesta competència, lògicament, hi ha diversitat.
El programa Llegim i escrivim en parella aprofita aquesta diversitat existent i n'obté benefici pedagògic, utilitzant les diferències de competència lectora entre l'alumnat per a oferir més oportunitats d'aprenentatge per a tots.
El programa es basa en la tutoria entre iguals; parelles de persones, una de les quals fa de tutor (i aprén ensenyant) i l'altra fa de tutorat (i aprén amb l'ajuda del seu company el tutor). Us deixem un vídeo d'aquest trimestre i gràcies per la vostra col·laboració en casa, ja que esteu fent també de tutors dels vostres fills i filles.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada