diumenge, 29 de gener de 2017

MUSEU DEL TAULELL

Marc ens  va mostrar de manera lúdica, motivadora i didàctica la història del taulell al llarg dels segles, des de l'època romana, passant per la gòtica mudèjar, la renaixentista, barroca...fins l'actual. Hem descobert que els taulells ens conten moltes històries de l'època  que van ser fets. Els hem tocat, hem ballat, hem rigut i sobretot hem aprés divertint-nos.
També hem conegut tot el procés de fabricació artesanal. des que es trau l'argila de la terra, fins a les màquines utilitzades per a la premsa, eines,  les trepes i estarcits per al dibuix, els forns moruns per a la cuita i moltes fotografies curioses de les fàbriques d'Onda en aquella època.Manolo Safont,artista ceramista d'Onda, inspira l'esperit artístic del museu i amb ell ens hem trobat de camí al taller on  hem fet el nostre taulell, que després pintarem a l'escola.
Gràcies Marc per ofernir-nos un matí tan especial al Museu, on finalment ha eixit el sol.

2 comentaris:

  1. A mi em va agradar molt la visita al Museu, interessant i divertida!

    ResponElimina
  2. Que xuloooo, moltes gràcies a vosaltres mestres, i a tots els xiquets i xiquetes. Vaig passar un matí molt agradable i divertits amb vosaltres. M'agrada la meua feina així. Heu treballat molt i es nota. Enhorabona Soler i Godes

    ResponElimina