dimecres, 30 de novembre del 2016

DIA DEL CODI

El proper dimecres, 7 de desembre, des del CEIP Enric Soler i Godes participarem de la jornada Hour of Code. Es tracta d'una convocatòria a nivell mundial per tal de donar l'oportunitat a xiquetes i xiquets d'iniciar-se en la programació de codi. 
Aprendre a programar amb ordinador afavoreix el desenvolupament d'habilitats complexes, la lògica, la resolució de problemes i la creativitat. A més a més, aquesta iniciativa pretén donar les mateixes oportunitats d'accedir a les ciències de la computació tant a xiquets com a xiquetes, ja que fins ara és un camp predominantment masculí. 
Aprendre a programar serà una habilitat essencial per a les professions del futur. És per aquest motiu que hem preparat activitats per a tots els cursos de primària. De matí, les classes de primer, segon, tercer i quart realitzaran un taller de programació del videojoc Flappy Bird. Després de dinar, l'alumnat de cinquè i sisè tindrà el plaer de comptar amb Miguel Chover, director del Grau en Videojocs de la Universitat Jaume I, que impartirà un taller sobre la plataforma de creació de videojocs Gamesonomy, desenvolupada a la seua universitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada